SerbianEnglish

Kecmanović razočaran nakon poraza

 Kecmanović razočaran nakon poraza

FOTO: REUTERS

Nakon dva neizvesna taj-brejka Miomir Kecmanović nije uspeo da savlada Roberta Bautiste Aguta koji je tako doneo drugi poen Špancima za pobedu, nakon meča bio je vidno razočaran najmlađi član srpskog tima.

“Nije bilo jednostavno uopšte. On je igrao zaista dobro, ali i ja sam. Međutim, u ključnim momentima sve je išlo na njegovu stranu. Dao sam sve od sebe, zaista”

Nakon meča je imao razgovor sa selektorom, a Kecmanović je otkršio o čemu su pričali.

“Iskreno, izvinio sam mu se zato što je ovo drugi put za mene da gubim kada igram za reprezentaciju. I to su oba meča, i protiv Kukuškina u Insbruku i sada protiv Bautiste bila povuci-potegni, a ja sam oba izgubio. Meni je stvarno bilo krivo i hteo sam da mu se izvinim. Međutim, Viktor je rekao da nema potrebe to da radim jer sam odigrao dobro i da kada god dam sve od sebe, a izgubim, nemam zbog čega da se izvinjavam. Bautista je zaista odigrao dobro i ja ne znam, evo sada, kada se meč završio, šta sam mogao bolje”

Danas će srpski teniser ponovo izaći na teren, očekuje ga duel protiv Kvona iz Južne Koreje, koji mora da dobije.

“Nadam se da će biti bolje i da ćemo preokrenuti ovaj rezultat. Igrali smo ranije, neće biti jednostavno, dosta su teški uslovi, jako je spor teren. Biće dug meč, ali spreman sam, pa se nadam najboljem.” 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet