SerbianEnglish

Pešić: Trabzon igra dobrar i atraktivan fudbal

 Pešić: Trabzon igra dobrar i atraktivan fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda večeras u okviru drugog kola Lige Evrope gostuje Trabzonu i želi da dođe do prvih bodova, pošto su na svom terenu u prvom kolu nesrećno izgubili od Monaka minimalnim rezultat, ali napadač crveno-belih Aleksandar Pešić je pred utakmicu sa Turcima, najavio da ih očekuje teška utakmica.

“Trabzon je sjajna ekipa, sa najboljim trenerom u ligi. Igraju dobrar i atraktivan fudbal. Prošle sezone su bili prvaci, ove slabije krenuli, ali turska liga je baš jaka. Ima dosta dobrih ekipa. Očekuje nas teška utakmica”

Nakon osvojene titule Trabzon je loše startovao u novoj sezoni.

“Iznenađuje me. Mislio sam da će biti ponovo prvaci, ali ne bih ih još otpisivao. Teško je prvenstvo, dosta je jakih utakmica.”

Atmosferu na stadionu, Pešić je opisao kao u Haifi.

“Odlična. Nemaju spektakularno navijanje, podseća me atmosfera malo na Haifu. Ceo stadion navija, zvižde kad protivnik ima loptu.”

Prokomentarisao je prvo kolo protiv Monaka

“Monako je posle nas pobedio i Lion. Radi se o strašnoj ekipi, posle PSŽ-a je najskuplja u Francuskoj. Nismo imali sreće na utakmici, mogao je i nama da svira penal. Bilo je šansi, ostaje žal. Moramo da se što pre izdignemo i napravimo što bolje rezultate.”, govorio je Pešić za “Sportski žurnal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet