SerbianEnglish

Odlična predstava u Humskoj, Partizan i Nica podelili bodove

 Odlična predstava u Humskoj, Partizan i Nica podelili bodove

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Na kraju, remi možda i najpravedniji rezultat – 1:1 (0:1).

Neverovatno je da je Partizan ponovo katastrofalno počeo meč, primio gol posle manje od dva minuta. Konfuzija na sredini, u odbrani, od izgubljene lopte do mlitavih reakcija, sve je kaznio Brajan.

Probali su crno-beli brzo da odgovore, centrirao je Traore, Rikardo tukao pored gola. Pritiska Partizan, Nica je uglavnom iza lopte, čeka se prava prilika. Pokažu i gosti povremeno koliko mogu opasni da budu, nema novih šansi na bilo kojoj strani u ovih dvadesetak minuta. Zadrhtali su svi u Humskoj kada je lopta došla do Laborda, njegov udarac iskosa sa leve strane, sa ivice peterca, nogom brani Popović. Ubrzo je zapretio i Dante posle kornera, nova intervencija Popovića. Agresivan je Partizan, igra se uglavnom na polovini Nice, fali taj završni pas i konkretna završnica, naravno ostaje i žal zbog olako primljenog gola na samom startu. Najbolju šansu crno-beli su imali pred sam kraj poluvremena, Tiram je izblokirao Rikarda, lopta se odbila od Natha, njegov udarac je pred gol linijom zaustavio Atal. Pred sam poslednji zvižduk u prvom delu igre Andrade je tukao iz dobre pozicije, Šmajhel brani.

Prva situacija koju beležimo u nastavku je slobodan udarac za goste pred kaznenim prostorom, Pepe je šutirao preko gola. Veliku šansu imao je Labors, brz napad Nice, uposlio ga je Pepe, srećom, on je šutirao pored gola. Posle početnog pritiska, oslobodio se Partizan i konačno je došao do zasluženog izjednačenja u 60. minutu. Sjajna akcija po levoj strani Andradea i Uroševića, lopta ka Rikardu, on je odlaže ka Nathu, idealan pas za Dijabatea koji se namestio i pogodio gornji levi ugao Šmajhelovog gola.

Mnogo sreće za crno-bele pet minuta kasnije, centrirao je Lemina, Diop je gađao iz nezgodne pozicije ali je lopta završila na unutrašnjoj strani stative, srećom odbila se vani, ka Popoviću. Brzo su uzvratili crno-beli, centrirao je Živković, Urošević tukao pored gola. Mnogo sreće sada za Nicu u 70. minutu, Traore je poslao loptu u prostor, Dijabate se stuštio ka golu, zastao, dodao Rikardu, on sa linije penala iz odlične pozicije šalje loptu preko prečke. Opasno je bilo pred Šmajhelovim golom u 83. minutu, Lutovac je oštro ubacio, malo je falilo da Todibo postigne autogol. Nisu odustali ni jedni ni drugi do kraja, želeli su pobedu, bilo je opasnih napada, ostalo je nerešeno.

1 Comments

  • Gde je i šta radi Leonardo?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet