SerbianEnglish

Gober: Cilj je zlato i to će jedino da me zadovolji

 Gober: Cilj je zlato i to će jedino da me zadovolji

FOTO: FIBA

Jedan od najzaslužnijih za izboreno polufinale smatra da je Francuska kadra da napravi još dva koraka ka zlatu, iako nisu briljirali u prethodnim utakmicama.

Ovde sam da pobeđujem. Cilj je zlato i to će jedino da me zadovolji. Pokušavaću da budem još bolji kako bismo ostvarili taj cilj, verujem da ovaj tim ima dovoljno kvaliteta da bude najbolji u Evropi. Moramo da pobedimo Poljsku i onda još jednu. Posle toga biću srećan.

Novi košarkaš Minesote veruje da je reprezentacija u usponu forme.

Moramo da nastavimo da radimo dobro i pre svega da verujemo u nas, jedni u druge, u ovaj tim, da igramo na pravi način… Imam utisak da napredujemo iz utakmice u utakmicu, znali smo da ćemo kao mlad tim praviti neke greške. Lepota toga je što možemo iz svega toga mnogo da naučimo i vidi se da to upravo i radimo.

Protivnik u polufinalu je najprijatnije iznenađenje Evrobasketa, Poljska.

Znali smo da je u košarci sve moguće. Impresionirali su me svojom igrom, timskom hemijom, čvrstinom… Jako sam srećan zbog Slotera, sa kojim sam igrao u Šoleu pre deset godina. Lepa je njihova priča, ali mi gledamo nas. Imamo cilj koji želimo da ostvarimo, a to je zlatna medalja. Da bismo to postali, moramo da odigramo još bolje u sledećoj utakmici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet