SerbianEnglish

Joksimović: Sve sem pobede u susretu sa ekipom Mladosti za nas bi predstavljalo neuspeh

 Joksimović: Sve sem pobede u susretu sa ekipom Mladosti za nas bi predstavljalo neuspeh

FOTO: Radnički

Četiri vezana poraza sada su već upalila alarme u redovima kragujevačkog Radničkog, ako se pred prethodne duele tvrdilo da pritiska nema, pred dolazak novosadske Mladosti situacija je drugačija.

– Sve sem pobede u susretu sa ekipom Mladosti za nas bi predstavljalo neuspeh. U skladu sa tim se i pripremamo za ovu utakmicu. Nastojaćemo da od prvog minuta nametnemo naš stil igre, da neutrališemo sve vrline u igri protivnika i da naše ofanzivne igrače dovedemo u situacije gde bi njihov individualni kvalitet mogao da dođe do punog izražaja. To bi, uz maksimalnu motivisanost, dobru energiju i fokus na ispunjenje taktičkih zadataka, trebalo da nam donese sva tri boda na ovoj utakmici.

Iz svoje serije poraza današnji protivnik je izašao i sa dozom samopouzdanja dolazi u Kragujevac.

– Mladost je posle serije od šest uzastopnih poraza podigla formu i u poslednja dva kola osvojila četiri boda. Očigledan je napredak u njihovoj igri, značajno su podigli nivo energije i agresivnosti, a kao posledica toga došli su i bolji rezultati. Mislim da to treba da bude neka vrsta putokaza i za nas, da uz pojačanu energiju i ove igrače koji su pristigli u finišu prelaznog roka pokušamo da podignemo kvalitet igre na jedan viši nivo.

Joksimović za ovaj meč može da računa na sve igrače, uključujući i pojačanja.

– Sigurno da nam puno znači to što ćemo moći da računamo na sve igrače za jednu tako bitnu utakmicu. Naravno, igrači koji su stigli u poslednje dve nedelje prelaznog roka još uvek nisu dovoljno uigrani sa ekipom, niti fizički spremni za ovu utakmicu, ali svakako da nam znači to što ćemo imati veći broj raspoloživih opcija i igrače koji svojim ulaskom sa klupe mogu da promene ritam utakmice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet