SerbianEnglish

Mijailović: Pobedio je Partizan i partizanovci

 Mijailović: Pobedio je Partizan i partizanovci

FOTO: KK Partizan NIS

Novi predsednik Sportskog društva Partizan, Ostoja Mijailović gostovao je u emisiji “Sportal jutro” gde se najpre zahvalio ljudima koji su ga podržali u kandidaturi za mesto predsednika.

“Želim da se zahvalim svim partizanovcima koji su mi na razne načini pružili javno podršku, putem medija, putem društvenih mreža”.

Mijailović je najavio koji će biti naredni koraci.

“Planiram da sledeće nedelje održimo sednicu Upravog odbrora da napravimo plan kako će sve da funkcioniše.”

Prokomentarisao je i prijave koje su najavljene, između ostalog i protiv čelnih ljudi APR-a.

“Gebels je za vreme Drugog svetskog rata imao važnu ulogu jer je 100 puta ponaljao jednu istu laž, dvodio javnost u zabludu, a to funkcioniše i danas u našem društvu. Nikad nisam video, sreo ili pozvao direkotra APR-a, oni rade u skladu sa zakonom. Šta stoji u papirima sud eventualno kasnije može da utvrdi.”

Potpuno je jasno za koga je bila većina.

“Ne želim da produbljujem raspravu sa bivšim predsednikom Vučelićem. Mislim da smo mi jedna porodica. Ovde je pobedio Partizan i partizanovci, koji su nama pružili podršku. Od pristunih dve trećine klubova je glasalo za ovu opciju, a oni koji nisu došli rekli su da bi se opredelili za nas, takođe.” – poručio je predsednik crno-belih.

2 Comments

  • Samo napred, zaista je krajnje vreme da Partizan dobije upravu kakvu zasluzuje.
    Moze Vucelic da se zali kome hoce, kad ga nece oni koji vole Partizan.

  • Alo,Ostoja,odmah rasteraj onu bagru u fudbalskom klubu,odmah.Postavi prave PARTIZANOVCE,koji vole klub i postavi svoje ljude da držiš sve pod kontrolom.Puna podrška za tvoj rad u PARTIZANU.Nadam se da ćeš ostati u KK PARTIZAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet