SerbianEnglish

Mijatović pružio podršku Petriću, voljan da pomogne!

 Mijatović pružio podršku Petriću, voljan da pomogne!

FOTO: Printscreen

Njegovo ime se mnogo provlači prethodnih dana. Pobedom Ostoje Mijailovića na izborima za predsednika JSD Partizan, mnogi su pomislili da će jedna od funkcija pripasti njegovom dugogodišnjem prijatelju, Predragu Mijatoviću. On se tim povodom oglasio za Tanjug, gde je prokomentarisao i aktuelno stanje, kao i uticaj Gordana Petrića.

Žao mi je što se dešavaju stvari koje nisu pozitivne, niti za sportske rezultate, niti institucionalno. Informacije koje imam dobijam preko štampe i ne bih mogao da kažem nešto konkretnije. U svakom slučaju kao partizanovac sam raspoložen da pomognem onoliko koliko mogu. Uvek kad su takve situacije u Partizanu bile poslednjih godina provlači se moje ime, međutim, jedan takav korak iziskuje maksimalnu fizičku prisutnost. Vođenja sportskog projekta jednog velikog kluba kao što je Partizan nemoguće je raditi iz daljine, tako da kao partizanovac i neko ko voli klub, apsolutno sam raspoložen da pomognem, ali sa distance. Taj posao se radi duboko involviran, prve godine bukvalno 24 sata dnevno, dok se stvari postave na svoje mesto.”

Bivši sportski direktor Reala se osvrnuo i na aktuelnu situaciju u fudbalskom klubu, gde Partizan sa klupe predvodi njegov dobar prijatelj – Gordan Petrić.

Sa Petrićem me veže višedecenijsko prijateljstvo, igrali smo zajedno devedesetih u Partizanu, bili smo zajedno i u onoj omladinskoj reprezentaciji u Čileu, poznajemo se čitavu večnost i jako mi je drago što je dobio šansu da bude trener. Znam koliko voli Partizan, kao i svi mi koji smo bili u klubu i nosili crno-beli dres. Ima puno kvaliteta, posebno tu neku mirnoću u kriznim momentima, kada ekipa ne pruža što se od nje očekuje i mislim da je pravo rešenje. Uostalom, otkad je došao sve ide nekako na bolje. Kao njegov prijatelj želim mu sreću i da se vrati mogućnost da se bori za titulu. Znam koliko je ambiciozan, verujem da sve to može, pogotovo što ove sezone titula donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što je sjajno ne samo za igrače, nego i za klub, za finansije, jer plasman u Ligu šampiona donosi prilično veliku količinu novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet