SerbianEnglish

Poceko: Ne mogu da gledam moje igrače koji su zaslužili da nastave da sanjaju

 Poceko: Ne mogu da gledam moje igrače koji su zaslužili da nastave da sanjaju

FOTO: FIBA

Može se reći da je Italija nesrećno završila učešće na Evrobasketu u četvrtfinalu, šta bi bilo kad bi bilo, tek Fontekio je promašio dva bacanja koja su na kraju koštala produžetka i poraza od Francuske.

Svi su videli kako je utakmica tekla. Čestitam Francuskoj. Volim svoje igrače, mogu sutra da prestanem sa trenerskim poslom i moj život se neće promeniti. Moji igrači su pokazali srce, od prvog dana su se borili, na svakom jebe*om treningu su se borili. Svi to moraju da poštuju. Baš svi. Patim zbog njih. Ne zbog sebe, patim zbog njih, njima je najteže. Ne mogu da gledam moje igrače koji su zaslužili da nastave da sanjaju. Mnogo sam ponosan na njih. Igrali smo najbolju košarku na prvenstvu.

Besan je bio Poceko na sudije.

Samo jedno o sudijama. Zašto je gledao ponovljeni snimak? Da bi gledao to iz zabave, zašto je to radio? Zašto je to gledao? Zašto? Zašto nije hteo da se rukuje sa mnom posle utakmice? Moramo da sednemo sa trenerima koji su bili tu sa nama. Imali smo previše povreda, igrači su protagonisti, niko drugi to ne treba da bude. Moramo da ih zaštitimo.

Pozvao je novinare da odrade svoj deo posla.

Moji igrači su dali sve od sebe, dali su 100 posto. Očekujem sada sve to od vas novinara. Napišite sve što se dogodilo, budite hrabri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet