SerbianEnglish

TSC peticom u Lučanima ide na pauzu, Radnički prekinuo crni niz (VIDEO)

 TSC peticom u Lučanima ide na pauzu, Radnički prekinuo crni niz (VIDEO)

FOTO: Printscreen

Počelo je 12. kolo MozzartBet Super lige.

Čak sedam golova videli smo u Lučanima. Poveo je TSC u 13. minutu, korner sa desne strane, lopta je prošla pored većine igrača oba tima, na nogu Antoniću. Drugi gol je pao manje od dva minuta kasnije, brz napad posle otete lopte na sredini terena, povratna sa leve strane, Jovanović je iz okreta dobro zahvatio, dovoljno da prevari Samčovića. Mladost je napadala do kraja poluvremena i uspela da smanji dva minuta pre odlaska na odmor, Gordić je lepo započeo akciju koju je golom završio Jojić.

Od 53. minuta gosti ponovo imaju dva gola prednosti, odlično je Đakovac pratio dešavanja, uočio ga je Jovanović u idealnoj poziciji, lopta se od Lekovića odbila idealno po protivnika. Sledeći opasan napad gostiju zazvršio se tako što je Samčović faulirao Jovanovića unutar kaznenog prostora, Đakovac je precizan sa bele tačke i to je već visoka prednost.

Dala je Mladost znake života u 62. minutu, sada je Gordić uz pomoć odbitka udarcem sa distance smanjio. Videli smo još nekoliko interesantnih napada na obe strane, jedan od takvih Ratkov je u 81. minutu pretvorio u peti gol – 2:5.

Da će kragujevački Radnički prekinuti svoj niz poraza nagovešteno je posle deset minuta igre na Čika Dači. Prva velika šansa donela je korner posle koga je Šimić doveo domaćina u vođstvo. Pokušavala je Mladost GAT da uzvrati, bez uspeha, posao je dodatno otežao Milojević skrivljenim penalom pet minuta pre kraja poluvremena, Vidosavljević ga je savladao i pogurao svoj tim ka pobedi.

Dominirao je Radnički u drugom poluvremenu, mogao da završi i sa više od tri gola. Taj treći došao je u 57. minutu, Čolović je poslao idealnu loptu u prostor, Vidosavljević se po drugi put upisao u listu strelaca – 3:0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet