SerbianEnglish

Mijailović: Nadam se da ću u ovom mandatu osvojiti titulu sa Zvezdom, to mi je najveća želja

 Mijailović: Nadam se da ću u ovom mandatu osvojiti titulu sa Zvezdom, to mi je najveća želja

FOTO: FK Crvena zvezda

Povratnik u redove Crvene zvezde imao je zanimljiv uvod po potpisu ugovora, koji se ticao prošlog mandata i povezivanja s Partizanom prošle zime.

Posle devet godina sam se vratio u Zvezdu, u svoju kuću, presrećan sam zbog toga… Bitno mi je da istaknem da mi je drago što se sve prošli put završilo dobro po Zvezdu, te da je klub dobio obeštećenje kada sam prelazio u Kajzeri i bila bi greška da je bilo drugačije. Da razjasnim i da nikada nisam pregovarao sa večitim rivalom, te da su oni samo kontaktirali moj bivši klub Čukarički, ali da je na tome sve ostalo. Nadam se da ću u ovom mandatu osvojiti titulu sa Zvezdom, to mi je najveća želja.

Motivisan je Mijailović da dođe do željenog trofeja koji nije imao prilike da osvoji u prvom mandatu.

 Imam pozitivnu tremu pred prvi trening sa novim saigračima i nadam se da će to sve proći kako treba. Poznajem ekipu, znam dosta igrača, a možda bih izdvojio Rodića i Srnića sa kojim sam prošao Zvezdinu školu, kao one s kojima sam najbolji. Fizički sam spreman i kada trener odluči da igram, biću tu da pružim maksimum. Nadam se da će moje iskustvo značiti i da ću pomoći ekipi, zbog toga sam tu. Želja mi je da osvojim što više trofeja, jer iz prvog mandata imam samo jedan Kup Srbije. Sada hoću to da ispravim. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet