SerbianEnglish

Piksi: U našem rečniku ne postoji reč ‘predaja’, budite u to sigurni

 Piksi: U našem rečniku ne postoji reč ‘predaja’, budite u to sigurni

FOTO: FSS

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković, prisustvovao je svečanoj akademiji u Narodnom pozorištu u Banjaluci, pošto je Fudbalski savez Republike Srpske proslavio 30 godina od osnivanja. U ulozi domaćina bili su srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik i predsednik FS BiH Vico Zeljković, a Piksi je dočekan aplauzom, bakljama i špalirom mališana koji su mahali srpskim trobojkama.

“Uvek se lepo osećam u Banjaluci i svaki dolazak ovde shvatam kao povratak kući. Verujte mi da osećam vašu iskrenu podršku, ljubav koju pružate našoj reprezentaciji i meni kao selektoru. Znam da i igrači osećaju isto. Upravo iz tog razloga imamo obavezu da damo i više od onoga što u datom trenutku možemo da pružimo”, rekao je Stojković.

Potom je selektor “Orlova” govorio i o predstojećem Mundijalu.

“Pre svega bih voleo da stvorite uslove za sve one klince koji maštaju da imaju velike karijere i da reprezentauju svoj narod na najbolji mogući način. Ljudi me ovih dana sreću i pitaju da li su počele pripreme za Svetsko prvenstvo. Vidim da je euforija već već uveliko prisutna, iako je do Katara ostalo još dosta vremena. Ono što sa svoje strane mogu da obećam, reprezentacija Srbije će spremno dočekati utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske i daće maksimum da obraduje naciju. U našem rečniku ne postoji reč ‘predaja’, budite u to sigurni“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet