SerbianEnglish

Arsenal čuva prvu poziciju, Everton izborio prvi trijumf (VIDEO)

 Arsenal čuva prvu poziciju, Everton izborio prvi trijumf (VIDEO)

FOTO: Arsenal

Završeno je nekompletno osmo kolo Premijer lige.

Na pauzu sa prve pozicije ide ide Arsenal koji je u gradskom derbiju bez većih problema kao gost savladao Brentford. Strpljivo je Artetina ekipa ušla u meč a do vođstva je došla nakon prekida. Korner sa desne strane izveo je u 17. minutu Saka, Saliba je bio najviši u skoku za prednost Tobdžija. Sigurnom igrom gosti kontrolišu sve i u 28. minutu dupliraju vođstvo, loptu je, sada iz igre, podigrao Džaka, Žesus je neumoljiv pred golom Brentforda.

Brzo nakon ulaska u drugo poluvreme i treći put je Raja morao da vadi loptu iz mreže, Vieira je debi ukrasio izuzetno lepim golom sa distance. Do kraja meča u prvom planu su bili golmani, dva puta Raja, jednom Ramzdejl, postarali se da ostane 0:3.

Posle dva uvodna poraza pa četiri vezana remija, Everton je došao do prve pobede u sezoni. Možes se reći da je Vest Hem bio bolji rival na Gudisonu ali je falilo i sreće i spretnosti da se to pretoči u bolji rezultat. Lep gol Maupeja u 53. minutu bio je dovoljan za minimalni tirjumf Karamela i bar privremeni beg iz opasne zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet