SerbianEnglish

Bondžulić: U ovoj ligi nema pravila i unapred upisanih bodova

 Bondžulić: U ovoj ligi nema pravila i unapred upisanih bodova

FOTO: Javor

Već dugo Javor ne zna za pobedu a u prošlom kolu je remijem prekinuo niz poraza, te u koliko-toliko boljem raspoloženju putuje na noge Vojvodini.

U prethodnoj utakmici možda nismo ostvarili rezultat kakav smo očekivali, ali možemo biti zadovoljni time što smo osvojili makar i taj jedan bod i prekinuli seriju poraza, pomerivši se sa tih famoznih 11 bodova. Oni nisu loši, da bismo mogli da očekujemo sigurne bodove, mislim da su iskusna ekipa, sa mnogo kvalitetnih igrača koji igraju zajedno i ne možemo ovaj rezultat protiv njih smatrati neuspehom, iako su u blagoj krizi. O Vojvodini ne treba trošiti reči, najorganizovaniji su u poslednjih nekoliko godina, doveli su dosta dobrih igrača i internacionalaca, kvalitetnih stranaca i proverenog trenera. Kompletan grad je stao uz klub i očekuje nas težak zadatak. U ovoj ligi nema pravila i unapred upisanih bodova, tako da ćemo imati šta da pokažemo u toj utakmici i probati da iznenadimo Vojvodinu, odigramo dobru utakmicu i vratimo se bar sa jednim bodom.

Da nema predaje, pred gostovanje na Karađorđu poručuje i Pavle Ivelja.

Očekuje nas teška utakmica, ali ćemo kao i u svakoj drugoj tražiti šansu da osvojimo bodove i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Radimo i treniramo dobro i mislim da će rezultat kad-tad doći i da ćemo prekinuti lošu seriju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet