SerbianEnglish

Čović: Očekujemo podršku Bodiroge, neki ruše ABA ligu da bi srušili Zvezdu

 Čović: Očekujemo podršku Bodiroge, neki ruše ABA ligu da bi srušili Zvezdu

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda u opširnom intervjuu Sport Klubu govorio je o svim aktuelnostima u regionalnoj košarci, kao i u više navrata ranije iskoristio je priliku da ukaže na probleme u ABA ligi.

– Već nekoliko puta nisam bio u situaciji da prisustvujem sednici Skupštine ABA lige, jer mi zdravstveno to ne prija. Moje zdravstveno stanje ide kao kriva, gore-dole. Ne mogu više da slušam priče koje traju satima. Poslednja sednica je trajala od podne do 2 sata ujutru, sa nekom kratkom pauzom za ručak. Možete da zamislite na šta to liči. Istog tog dana članovi Skupštine Evrolige su započeli sastanak u 10 časova i završili u 10.45, znači, sve je trajalo 45 minuta! Iste teme su bile na oba sastanka. Na Skupštini ABA lige se pričalo unedogled. Tu nema pravila, dogovore se da pet minuta bude diskusija, a replika dva minuta i to pravilo je važilo nepunih pet minuta. Zatim, tu su nekakvi pokušaji da se razvali ABA liga. Pošto je tu udružena jedna grupacija oni kažu da Zvezda maltretira sve, a mi, u stvari, samo tražimo da se postave jasna pravila ponašanja. I da se poštuju. Neki to očigledno neće, spremni su da sruše i ABA ligu da bi srušili Zvezdu. Nama to nije u interesu. Tek priča o nacionalnom ključu, pa to je zamka, to smo imali, da li se to vraćamo na devedesete?

Prokomentarisao je Čović i promene u Evroligi, te dolazak naše košarkaške legende na odgovornu funkciju.

– Dobro je što je na tu funkciju došao naš čovek. Bodiroga može mnogo da pomogne u okviru formata njegovih ovlašćenja. Ali, ne možemo da pravimo kontraproduktivne stvari. Napumpamo balon, pa on pukne. Taj čovek jeste naš, ali on mora da radi po propisima. Očekujem da ćemo imati dobru saradnju, dobru podršku od Bodiroge. Videćemo kako će se Evroliga organizovati i reorganizovati. I tamo su se dogodile određene promene i tamo imamo 30 deoničara i situaciju u kojoj se CSKA sada zadesio potpuno nezasluženo, ali šta da radimo, viša sila, viši organi. U svakom slučaju, imamo potencijal da nešto poguramo zajedno. Mi iz Zvezde smo uvek raspoloženi za saradnju.

5 Comments

  • Hahahahahahahahahahahahahahhaha kako je dobro

  • došla maca na vratanca… 😂, tebi ni Bog ne može da pomogne 😂

  • Пуко си пудлице аааааахахахахаха

  • Mislim da je Čović jedini čovek koga je Bodiroga javno ispljuvao.

  • crkni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet