SerbianEnglish

Čukarički prvi osvojio Krov, Vojvodina spretnija i srećnija od Javora (VIDEO)

 Čukarički prvi osvojio Krov, Vojvodina spretnija i srećnija od Javora (VIDEO)

FOTO: Čukarički

Pored utakmica večitih danas su odigrana još dva duela 12. kola MozzartBet Super ligi.

Od početka utakmice Čukarički je opsedao gol Voždovca, Ovusu i Ivanović stavljali su Krunića na muke. On je čuvao svoj gol do 26. minuta koji je nagovestio da Krov više neće biti neosvojiva tvrđava. Posle jedne duge lopte Badamosi je ponovo demonstrirao snagu, omogućio sebi odličnu poziciju da iz nje asistira Ivanoviću za vođstvo. Zapretio je domaćin jednom, međutim, Brđani su došli i do drugog gola u 38. minutu. Docić je izveo korner sa desne strane, Kovačević nadskočio odbranu Zmajeva.

Pritisak Voždovca u ranoj fazi drugog poluvremena nije doneo promenu rezultata, kao što ni u poznoj fazi meča Puačina ekipa uprkos dobrim šansama nije mogla bar do počasnog gola. Ta dva perioda razdvojio je treći pogodak Čukaričkog, sjajan pas Lukića kroz odbranu, Ndiae je realizovao zicer – 0:3.

Od početka utakmice na Karađorđu igralo se oko kaznenog prostora Javora, preti Vojvodina i pritiska ali gola nema do 24. minuta kada je Đukić posle jednog kornera loptu ubacio u svoju mrežu. Posle tog gola rasplamsalo se na terenu, po dve velike šanse na obe strane, za razliku od Ivanjičana, domaćini su svoju jednu iskoristili, Baraj je u 81. minutu elegantno savladao Vulića – 2:0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet