SerbianEnglish

Đorđević: Sportski je izaći na teren, pružiti maksimum i ne predati se do kraja

 Đorđević: Sportski je izaći na teren, pružiti maksimum i ne predati se do kraja

FOTO: Napredak

Izašao je Napredak iz krize, vezao tri pobede, međutim, sada je na redu gostovanje Crvenoj zvezdi. Faktor je i aktuelno stanje domaćina, mnogi kažu da Kruševljani svakako nemaju šta da izgube u jednom ovakvom meču.

– Ja malo drugačije razmišljam. Ima šta da se izgubi, fudbalsko samopouzdanje, bodovi, na kraju i čast i obraz, u smislu da se ne da maksimum. Sportski je izaći na teren, pružiti maksimum i ne predati se do kraja. Naravno da sam svestan aktulenog trenutka Zvezde i da je kod njih možda upaljen neki crveni alarm zbog rezultata u Evropi. Sa druge strane, u domaćem prvenstvu Zvezda nema poraz, znamo da na Marakani retko gubi bodove, tako da nam je jasno kakva nas utakmica čeka. Ostaje da je sportski nadati se, pripremiti se i boriti i sigurno da ćemo dati sve od sebe da izgledamo najbolje moguće u ovom momentu.

Borbu do poslednjeg atoma snage najavljuje i Vladimir Prijović.

– Očekuje nas jedna jako zahtevna utakmica. Svesni smo gde idemo i protiv koga igramo. Sigurno je da ćemo na terenu biti maksimalno disciplinovani i pokušati da ispoštujemo sve instrukcije trenera. Takva smo ekipa, nikad se ne predajemo i nema sumnje da ćemo na Marakani pružiti maksimum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet