SerbianEnglish

Gaćinović: Teret nosite kada ste dole, pri dnu, ali je taj teret sladak kada ste pri vrhu

 Gaćinović: Teret nosite kada ste dole, pri dnu, ali je taj teret sladak kada ste pri vrhu

FOTO: FK Novi Pazar

Nalet fudbalera Novog Pazara prekinula je Crvena zvezda, međutim, taj poraz ih nije pokolebao, baš naprotiv, spremni su da se vrate na pobednički kolosek.

Pristup je isti kao i pre utakmice sa Crvenom zvezdom. Teret nosite kada ste dole, pri dnu, ali je taj teret sladak kada ste pri vrhu. Puno ga lakše podnosite nego kada vam gori. Mi smo ga dosta dobro nosili, pa čak i sa optimizmom ušli u utakmicu s našim najtrofejnijim klubom. Mogu da kažem da ovih nekoliko dana treniramo u dobroj atmosferi, iako je izostao uspeh protiv petostrukog uzastopnog šampiona Srbije. Posmatramo to sa aspekta da je bilo više neočekivano nego očekivano da taj meč dobijemo. Bili smo blizu nerešenog rezultata, možda smo ga i zaslužili, ali je splet nekih okolnosti doprineo da ne izdržimo do kraja.

Postoje određeni kadrovski problemi pred gostovanje Kolubari.

Mijić nije bio ni u protokolu sa Zvezdom. Mislim da bismo s njim i rezultatski bolje prošli. Gledamo optimistički na duel sa Kolubarom. Izostanak kapitena Lončara predstavlja veliki hendikep. Znamo i nema potrebe da trošim reči šta on znači i koliko doprinosi ovoj ekipi, čiji je lider u svakom pogledu. Međutim, nećemo se žaliti. Tražićemo neku dobitnu kombinaciju, koja moža da odgovori zadacima. Prethodnih dana smo već nešto probali. Probaćemo i narednih, do utakmice. Možda nam je malo i dobrodošlo pomeranje za jedan dan i što će se igrati u ponedeljak.

Rival je ekipa koja je takođe prijatno iznenađenje svojim stilom fudbala.

Kolubara igra jako dobro na svom terenu. To je jedna veoma dobro organizovana i disciplinovana, onako i malo specifična družina, koja je dobro vođena i gde se vidi ruka Dejana Švabe Đurđevića. Specifični su jer dosta daju, ali dosta golova i primaju. Međutim, gledamo sebe i kako da nađemo neki optimalan sastav da im se suprotstavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet