SerbianEnglish

“Kada mi je Miško javio gde prelazim, polomio sam telefon”

 “Kada mi je Miško javio gde prelazim, polomio sam telefon”

FOTO: ABA league

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i novi član Real Madrida, Džanan Musa gostovao je u podkastu “Inkubator” gde je otkrio da je bio toliko besan da je razbio telefon kada mu je menadžer Miško Ražnatović saopštio da iz Efesa prelazi u Lugo.

‘Španska liga je primamljiva kad te zovu Real, Barselona, Baskonija… Ja sam sa Efesom završio u julu i vest me je šokirala i ceo odmor mi je bio pod tenzijom. Hoće li biti klub, odgovarajući, hoće li opet poraz u mojoj karijeri. Miško me zove i kaže imam sjajnu opciju. Ja sad očekujem neku Evroligu, a on mi govori – ideš u Lugo. Rekao mi je to dobra stvar za mene. Gledam telefon i ne verujem šta se dešava. Pratim sport i pratim sve lige i nisam znao gde je Lugo. Govori mi da je to prava opcija i kad sam to čuo razbio sam telefon o zid”, otkrio je Musa.

U celu priču se umešao i hrvatski trener Jasmin Repeša koji ga je želeo u italijanskom Fortitudu, ali je na kraju usledio razgovor sa ljudima iz Breogana koji je promenio sve.

”Kad sam uzeo drugi telefon, pogledao sam malo i video sam da ne postoji klub Lugo na tabeli. Gledam i mislim se – ovaj me šalje u drugu ligu. Onda mi je objasnio da su ušli u ACB ligu i javio mi se istog dana Jasmin Repeša u Fortitudu, to mi je bilo primamljivije, ali posle toga me je zvao čovek iz Breogana i objasnio koliko je to jaka liga. Rekao mi je da će me dobra sezona izbaciti u najbolje klubove i to se i desilo”, rekao je Musa.

Sada nema sumnje da je transfer Muse u Lugo bio pun pogodak. Cele sezone je bio lider tima i ostvario sjajan učinak od 20.1 poena po meču. Na kraju je izabran i za MVP-ja ACB lige, nakon čega je i usledio poziv Real Madrida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet