SerbianEnglish

Milojević: Zadovoljan sam što smo pobedili, ali znam da možemo bolje

 Milojević: Zadovoljan sam što smo pobedili, ali znam da možemo bolje

FOTO: FK Crvena zvezda

Reprezentativna pauza dolazi u pravom trenutku za okrepljenje i rad na problemima u igri, protiv Napretka se pokazalo da je to već neko vreme realizacija.

– Ovo je bila već treća ili četvrta utakmica u kojoj imamo ogroman broj šuteva, veliki broj njih završi u okviru gola, ali nam fali realizacija i to je nešto sa čim treba da se pozabavimo. Imali smo protivnika koji je došao da se brani. To je legitimno, ali ne podiže nivo srpskog fudbala. Nije nam lako, svakog moramo da pobedimo, a svi protiv nas igraju i sa više od maksimuma, ali za to treba da se spremimo. Zadovoljan sam što smo pobedili, ali znam da možemo bolje.

Na teren se posle određenog vremena našao i Mirko Ivanić.

– Čekali smo da vidimo kad i koliko, da ne ugrozimo nastavak, ali je dobro odigrao i sa njim u veznom redu je to druga dimenzija. Naravno i igrači koji su igrali pre Ivanića su dali doprinos, ali rutina koju ima sa Кataijem i Rodićem nam donosi prevagu na tom delu terena.

Spreman je Milojević da zasuče rukave tokom pauze.

– Sa psihološkog aspekta i sa strane trenažnog procesa će nam značiti jer ćemo imati vremena da se dodatno „napunimo“, s obzirom na to da nas čeka paklenih mesec i po dana i 13 utakmica. Moramo to da dočekamo maksimalno fokusirani i spremni, te da svaku od tih utakmica pobedimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet