SerbianEnglish

Rastavac: Uz podršku navijača, verujem da ćemo osvojiti nova tri boda

 Rastavac: Uz podršku navijača, verujem da ćemo osvojiti nova tri boda

FOTO: FK Vojvodina

U prošlom kolu Vojvodina je doživela prvi poraz u sezoni, sada je želja svih u klubu da se na pauzu ode sa pobedom rukama a rival je Javor.

– Ova utakmica nam je bitna iz mnogo razloga, a ono što želimo je da naši navijači posle ovog meča budu radosni. Znamo da to neće biti lako, jer ispred sebe imamo ekipu Javora, koja je pokazala da ume da bude opasna, posebno iz kontranapada, ali ćemo se potruditi da to onemogućimo i da ih ugrozimo što više. Osim Miletića, koji pauzira zbog kartona, svi ostali su u konkurenciji za sastav za ovaj meč. Uz podršku navijača, verujem da ćemo osvojiti nova tri boda.

Poštovanje protivniku ali vera u sebe, tako ovaj meč najavljuje Uroš Kabić.

– Smatram da smo imali dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj meč, nakon poraza od Čukaričkog. Imamo velika očekivanja, kao i uvek, posebno kada igramo na našem terenu i pred našim navijačima. Javor je veoma dobra ekipa koja može da pripreti iz kontranapada, ali verujemo da ako pokažemo kako umemo i pokažemo svoj kvalitet, rezultat se neće dovoditi u pitanje.

Nešto kraće, ali u istom tonu, govorio je Ranko Puškić.

– Očekivanja pred meč sa Javorom su kao i uvek – da osvojimo tri boda. Vojvodina je klub sa bogatom tradicijom, i ko god da se nalazi preko puta, mi idemo na pobedu, pa će tako biti i sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet