SerbianEnglish

Tri boda za mir u kući pred pauzu

 Tri boda za mir u kući pred pauzu

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

U utakmici bez mnogo lepote, Partizan slavio u Surdulici – 0:2 (0:1).

Početni pritisak domaćina doneo je dva kornera, nakon toga Partizan je preuzeo inicijativu i izborio se za penal, Abubakar je srušio Meniga u svom kaznenom prostoru. Posle deset minuta igre Natho je stavio loptu na kreč i to je kao po običaju gol. Ima utakmica ritma iako je teren težak, čekamo nova uzbuđenja.

Može se reći da je takvo udarac Natha na polovini igre u prvom poluvremenu, posle povratne Dijabatea, Ranđelović je bio na pravom mestu. Otrgao se malo Radnik ali za sada tek nagoveštava da bi mogao da uzvrati. Prvi je to učinio Stevanović, lukavo gađao iz slobodnjaka, Popović odbio u korner. Mnogo sreće imali su Surduličani pred kraj poluvremena, projektil Dijabatea završio je na prečki.

Miran početak drugog poluvremena, na neki način uspavanka, sve do 55. minuta. Tada je Dijabate ubacio loptu po zemlji, sa desne strane, Menig je prihvata na nekih šest metara od gola, pomerio je malo na desno i pogodio same rašlje. Posle tog gola nema bitnijih dešavanja na terenu, Partizan održava prednost, Radnik ne uspeva da ugrozi. Uspavanku je u poslednjem minutu regularnog dela igre na kratko prekinuo dobar napad Surduličana, Spasić je dobio loptu u odličnoj poziciji i šutirao pored gola. Videli smo još poništen gol Baždara i to je bilo to za večeras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet