SerbianEnglish

Anćeloti: Pobedili smo u svim mečevima i ponosan sam na svoje fudbalere

 Anćeloti: Pobedili smo u svim mečevima i ponosan sam na svoje fudbalere

FOTO: Real Madrid

Real Madrid je nastavio sa odličnim rezultatima i još uvek ne znaju za poraz u novoj sezoni kako u prvenstvu, tako i u Ligi šampiona, zabeležili su sve pobede, a poslednja u nizu bila je protiv gradskog rivala Atletika sa 2:1. Rodrigo i Valverde su postigli golove za “kraljevski klub” dok je jedini pogodak za “Jorgandžije” postigao Heromoso, nakon utakmice Karlo Anćeloti bio je vidno zadovoljan.

“Tačno je da smo se tako branili i to je nešto na šta smo navikli. Na taj način smo otklonili opasnost od Grizmana i Žoa Feliksa. Ako Simeone kaže da smo se dobro branili, odgovaram mu: ’hvala, to je kompliment’ Mislim da je ekipa dobro zamenila Karima. On je naš ključni igrač. Dobro smo igrali u napadu, Rodrigo je postigao spektakularan pogodak. Valverde i on su posebni igrači, imaju sve ono što savremeni fudbal zahteva. Oni si fizički jaki i tehnički potkovani. Obojica su mnogo napredovali i mi smo oduševljeni jer nam ide veoma dobro“

Nakon šest odigranih kola Real MAdridi ma maksimalan učinak, dok ih pratio Barselona koja ima dva boda manje.

“Ima mnogih stvari koje mogu da se poprave, to je normalno. Ne mogu da tražim više od ovog tima nego što su pokazali do sada. Pobedili smo u svim mečevima, zbog čega sam veoma srećan i ponosan sam na svoje fudbalere”, rekao je Anćeloti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet