SerbianEnglish

Bel-Hajns: Kada imate ovakvu ponudu, onda je jednostavno bio lak izbor

 Bel-Hajns: Kada imate ovakvu ponudu, onda je jednostavno bio lak izbor

FOTO: Budućnost VOLI

Konačno Budućnost okuplja sve nove igrače koji su imali reprezentativne obaveze, treninzima sa Vladimirom Jovanovićem pridružio se i kanadski plejmejker.

– Veoma sam uzbuđen. Prethodne sezone sam igrao ACB ligu, veoma visok nivo takmičenja i bio sam zadovoljan gde sam bio, ali uvek želim ići korak napred i to je bio cilj tokom moje cele karijere. Kad sam dobio poziv – Evrokup, klub sa istorijom, sjajni navijači i tradicija, jednostavno su bili lak izbor. Imao sam par drugih opcija, ali kada imate ovakvu ponudu, onda je jednostavno bio lak izbor.

Novajliju čeka upoznavanje sa većinom novih saigrača.

– Pričao sam sa Kemom i Filom, pre nego što sam stigao, ali sam pratio saigrače iz bosanske i crnogorske reprezentacije na Evrobasketu. Pratio sam njihove rezultate i razgovarao sa sa bivšim saigračem (Džananom Musom), o bosanskoj reprezentaciji za koju sam navijao. Ne poznajem još saigrače, ali na osnovu razgovora sa ljudima sam shvatio da se radi o sjajnoj grupi koja odlično trenira i da svi žele da pobeđuju. To je cilj i zato sam veoma uzbuđen što sam deo kluba.

O novom klubu informisali su ga i neki bivši saigrači.

– Kada je Kajl u pitanju – sa njim sam igrao pre par godina. Pre nego što sam potpisao čuo sam se s njim i Edžamom, da pitam o gradu, navijačima, celoj organizaciji. Lendri je imao samo reči hvale i bilo je sjajno igrati za njega, jer je ovo bilo njegovo prvo trenersko iskustvo na ovom nivou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet