SerbianEnglish

Junajted bi da pojača tri pozicije na zimu, zanimljiva imena u opticaju

 Junajted bi da pojača tri pozicije na zimu, zanimljiva imena u opticaju

FOTO: Manchester United

I jedno koje se traži.

U kratkom roku Mančester Junajted je prešao put od neubedljivog prelaznog roka i katastrofalnog početka sezone do tima koji obećava. Trebalo je malo vremena igračima da prihvate principe Erika ten Haga, ranijim pojačanjima da se uklope, novima da zauzmu svoje mesto takođe. Posao, ipak, nije završen, dok Holanđanin radi na napretku aktuelnog sastava, razmišlja se i o zimskom prelaznom roku kada će biti potrebno pojačati tri pozicije.

Pored Kazemira i Kristijana Eriksena, navodno Ten Hag želi još jednog fudbalera koji bi svojim karakteristikama upotpunio konkurenciju na sredini terena. Dva igrača se trenutno pominju kao interesantna, jedan je Juri Tilemans koji je ušao u poslednju godinu ugovora sa Lesterom, želi novi izazov ali je za njega ranije zagrizao bio Arsenal koji bi mogao da mu se vrati kao meti u januaru. Drugi je mladi Žoao Gomeš iz Flamenga s tim da je tu konkurencija još brojnija a predvodi je Liverpul kome se Brazilac javno priklonio kao željenoj opciji.

Razmišlja se o i dovođenju novog napadača, nekoga ko je malo drugačiji od aktuelnih. Prenosili smo već da se prati Ivan Toni koji ove sezone igra sjajno u dresu Brentforda, u fokusu je ponovo nekadašnji Ten Hagov učenik, Brajan Brobi, koji se ovog leta vratio u Ajaks.

Znak pitanja stoji oko pozicije desnog beka zbog potencijalnog odlaska Arona Van Bisake. Tu još uvek nema konkretnog kandidata, s tim da ostrvski mediji spekulišu da će Junajted beka potražiti u holandskoj ligi, nekoga ko bi bio dugoročno ulaganje, kao što je na levoj strani odbrane Tajrel Malasija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet