SerbianEnglish

Kerkez: Mene vežu posebne emocije za Voždovac

 Kerkez: Mene vežu posebne emocije za Voždovac

FOTO: Čukarički

Trener Čukaričkog istakao je koliko je vezan za svoj bivši klub kome su njegovi puleni juče naneli prvi poraz na domaćem terenu u aktuelnoj sezoni.

– Mene vežu posebne emocije za Voždovac, ovde sam proveo nekoliko godina tokom igračke karijere, još dok nije bio izgrađen novi stadion. Klub je dobro organizovan, doveli su kvalitetnog trenera koji gaji prepoznatljiv stil igre i želim im puno uspeha u nastavku sezone.

Puača se nada da njegovu ekipu ovaj poraz neće poremetiti.

– Čestitam kolegi Kerkezu i fudbalskom klubu Čukarički na današnjoj pobedi. Mi danas nismo ličili na sebe i onako kako smo izgledali u poslednjih mesec dana. Greške koje smo pravili vodile su nas u nesigurnost i iz te nesigurnosti nismo uspeli da se izvučemo. Čukarički je uspevao da kazni te naše greške. U drugom poluvremenu smo zaigrali dosta bolje, stvorili neke šanse. Ovo je jedan poraz koji ne sme da nas poremeti, iz poraza može mnogo više da se nauči. Ubeđen sam da ćemo nakon ovoga izaći još bolji i da ćemo nastaviti svojim putem. Očekuju nas dve nedelje reprezentativne pauze i imaćemo dovoljno vremena da se spremimo za sledeću utakmicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet