SerbianEnglish

Radnički ubedljiv pred pauzu, Kolubara dodala so na ranu Novom Pazaru (VIDEO)

 Radnički ubedljiv pred pauzu, Kolubara dodala so na ranu Novom Pazaru (VIDEO)

FOTO: Radnički

Mečevima u Nišu i Lazarevcu završen je prvi ciklus u MozzartBet Super ligi.

Iz drugog pokušaja prva pobeda Nenada Lalatovića na klupi Radničkog u ovom mandatu, Spartak je na Čairu doživeo četvrti uzastopni poraz. Pretili su Subotičani u ranoj fazi utakmice ali je prvu pravu priliku imao domaćin, i iskoristio je. Posle slobodnog udarca za Spartak sevnula je kontra u 34. minutu, Petrov je asistent, Dimić egzekutor. Izuzetno je opasan Radnički u tranziciji, čudo je da nije imao više od gola prednosti na poluvremenu, videli smo jedan neverovatan promašaj Cvetkovića.

Ista slika i u nastavku, veliki promašaj, pa konačno gol u 60. minutu. Stojanović je uzeo loptu na sredini terena, dodao je do Štulića koji je u nastavku akcije pogodio same rašlje. Rasplamsala se igra, velike šanse na obe strane, još jedan gol je pao iz penala. Đurasović je srušio Petrova u kaznenom prostoru, Štulić se po drugi put večeras upisao u strelce – 3:0.

Prekid serije pobeda očigledno je bar donekle uzdrmao Novi Pazar, što je iskoristila Kolubara da zabeleži trijumf posle dva vezana poraza. Poveo je domaćin iz prve prilike na meču, u 16. minutu lopta se posle intervencije Joksimovića odbila na volej Sadikoviću, Kljajić nije uspeo da ukroti udarac. Pazarci su potom napadali u talasima, tri puta je do poluvremena intervenisao Stanivuković, dva puta odbrana.

Na mukama su bili Stanivuković i odbrana Lazarevčana i u nastavku, uspeli su da ih uspešno izdrže i uz dozu sreće. Pred sam kraj Nikolić je uzdrmao prečku na gostujućoj strani, ostalo je 1:0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet