SerbianEnglish

Šarac: Idemo od utakmice do utakmice

 Šarac: Idemo od utakmice do utakmice

FOTO: Radnički

Niški Radnički nije u dobrom stanju, promene još uvek nisu dale željeni rezultat, utisak će pokušati da poprave danas kada će ugostiti Spartak.

– Očekuje nas nimalo laka utakmica. Spartak ima jako dobru ekipu, doveli su Stanića iz Zvezde, ali dugo nemaju pobedu. Najjači su u brzini i trenerskom iskustvu gospodina Petrovića. Nezgodni su, imaju brzinu preko Srećkovića i Bjeličića. Mislim da ih je i vezni igrač Stanić iz Zvezde dobro pojačao, tu je i iskusni Tumbasević, ali mi gledamo nas. Idemo od utakmice do utakmice i pokušaćemo da pred našim navijačima dođemo do tri boda.

Veruje Šarac da će stručni štab na čelu sa Lalatovićem uspeti da popravi situaciju.

– Trenutno smo treći odozdo na tabeli, to je već zona ispadanja, ali mislim da ovaj tim ima kvalitet. Meč protiv Voždovca je već pokazao određene pomake u tom defanzivnom bloku, ali jedan prekid nismo odradili kako treba i iz toga smo primili gol. Samo pobedama i dobrim treningom, kvalitetnom igrom možemo da izađemo iz krize. Šef Lalatović sprovodi svoje ideje i jedan dobar rezultat protiv Spartaka bi nas podigao i značio bi nam da još bolje radimo tokom predstojeće prvenstvene pauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet