SerbianEnglish

Zvezdin biser više neće nastupati za Srbiju

 Zvezdin biser više neće nastupati za Srbiju

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedan od najvećih talenata Crvene zvezde poslednjih godina, Andrija Radulović, u budućnosti će igrati za crnogorsku reprezentaciju.

Kako prenose podgoričke “Vijesti“, Radulović se nalazi na spisku selektora mlade reprezentacije Miodraga Vukotića za predstojeći septembarski ciklus.

Radulović je već ranije nastupao za crnogorske timove, i to za selekcije do 15, odnosno 16 godina, a zatim je promenio reprezentaciju i nastupao za selekcije Srbije do 17 i do 20 godine. Sada je ponovo odlučio da promeni fudbalsko državljanstvo i nastupa za državu u kojoj je rođen.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi krilni fudbaler koji igra i na mestu levog beka bio je najtalentovaniji đak Zvezdine škole, pre nego što je napravio veliku pauzu zbog mononukleoze. Za njega su se svojevremeno interesovali inostrani klubovi koji su bili spremni da isplate višemilionsko obeštećenje, ali do transfera nije došlo. Andrija Radulović je potpisao novi ugovor sa Zvezdom, do 2025. godine.

Radulović trenutno nosi dres novog superligaša Mladost GAT, gde je otišao na pozajmicu i gde trenutno beleži sjajne partije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet