SerbianEnglish

Stevanović: Pravimo jednu novu generaciju koja će imati šta da ponudi Evropi

 Stevanović: Pravimo jednu novu generaciju koja će imati šta da ponudi Evropi

FOTO: FSS

Ova reprezentativna pauza prilika je da i Orlići urade dobar posao, da se stare snage dodatno provere, nove dobiju šansu, da se stiče timski duh pred naredne obaveze.

Imamo dosta novih igrača koji zaslužuju šansu. Do konačnog spiska i početka novog kvalifikacionog ciklusa ima dosta vremena i biće još igrača kojima ćemo pružiti priliku i videti šta mogu da nam ponude na terenu. Pravimo jednu novu generaciju koja će imati šta da ponudi Evropi, koja će sutra moći da zaigra za A tim, što je, uvek ponavljam, naš glavni cilj. Imamo interesantan i kreativan posao pred nama. U prethodne četiri utakmice se dosta toga dobrog dešavalo i to nam daje samopouzdanje i veru da smo na pravom putu.

Mlada reprezentacija odigraće prijateljsku utakmicu 27. septembra u Sofiji sa vršnjacima iz Bugarske.

– U fudbalu nema prijateljskih utakmica. U jednoj ovakvoj utakmici možeš da se izboriš za mesto u timu, da nešto pokažeš. Posebno kada je reprezentacija u pitanju. Svaka utakmica je važna. Smatram da možemo mnogo toga da uradimo i na terenu, ali i van terena – na ponašanju, vaspitanju i mnogim drugim stvarima. Reprezentacija i fudbal ne trpe prijateljske utakmice. Nema odrađivanja. Takmičenje za nas počinje od Bugarske.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet