SerbianEnglish

Doskorašnji centar Partizana ubacio 25 poena Barseloni!

 Doskorašnji centar Partizana ubacio 25 poena Barseloni!

FOTO: Bàsquet Girona

Srpski košarkaš dobro počeo u novom klubu.

Doveden je kao ozbiljan potencijal Dušan Miletić u Partizan, dobio poverenje u jednom kratkom periodu kod Andree Trinkijerija, bio čak i starter na nekoliko utakmica da bi onda bio poslat na pozajmicu u Borac. U Čačku se odlično pokazao, vraćen je među crno-bele ali kod Željka Obradovića se nije izborio za minute te je rastanak bio logično rešenje. Odlučio se za inostranstvo i potpisao za Đironu.

Nakon polufinala katalonske lige sa Barselonom može se reći da je srpski centar aktuelna tema. Veliki favorit jeste opravdao očekivanja i slavio sa 88:77, međutim, mnogo teže nego što to konačan rezultat pokazuje. Miletić je ozbiljno namučio Jasikevičiusovu ekipu kojoj je ubacio 25 poena i preporučio se Aitu Renezesu. Odličan je bio sa procentima iz igre, 9/14, 3/6 za tri. Prvi put u dresu Barselone videli smo Nikolu Kalinića koji je ubacio devet poena.

Barselona: Kjurik 3, Nadži 6, Kaisedo, Jokubaitis 12, Tobi 10, Abrines 9, Laprovitola 9, Satoranski 13, Kalinić 9, Veseli 10, Pauli, Da Silva 7

Đirona: Gasol 6, Garino, Hanžlik 5, De Pablo 4, Bursać 2, Miletić 25, Kolom 5, Prkačin 7, Figeras 3, Tejlor 10, Martinez 8, Fjelerup 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet