SerbianEnglish

Gaćinović: Teško je dobijati u serijama, obično dođe do pada

 Gaćinović: Teško je dobijati u serijama, obično dođe do pada

FOTO: Novi Pazar

Nakon serije pobeda koja ih je lansirala u vrh fudbaleri Novog Pazara su vezali dva poraza, ovaj na gostovanju Kolubari pitanje koliko je zaslužan s obzirom na broj stvorenih šansi, međutim, realizacija je izostala.

Realan rezultat. Naš posed nije bio učinkovit, nije dao rezultat. Mislim da su odlučili naša loša energija i bezidejnost u prvih 20 minuta. Nismo mnogo iskusni u situaciji kada treba da se juri rezultat, a tokom cele utakmice u Lazarevcu smo jurili i bili jalovi u napadu. I sreća nam je okrenula leđa. Imali smo neke neiskorišćene šanse, neke šuteve, ali imala ih je i Kolubara u momentima dominacije. Falilo nam je energije, a pogotovo agresije u veznom redu. Bili smo daleko od igrača. Neke njihove ključne adute, koje smo posebno analizirali i odredili im markaciju, pustili smo da igraju. Ubacivali su se između linija i pravili nam probleme nastavljajući igru.

Gaćinović je ovaj poraz prihvatio čini se na neki konstruktivan način.

Jedino mesto za prolaz bili su bokovi, ali nismo imali adekvatnu realizaciju. Iz nekog razloga, Kolubara je sigurno zaslužila da pobedi. Možda su više želleli tri boda. Pre meča smo pričali i zaključili da će da presude karakter, želja, htenje i fokus. Očigledno je sve to bilo na strani Kolubare i dovelo je do našeg poraza. Teško je dobijati u serijama, što smo mi uradili. Obično dođe do pada i do izražaja dođe malo veća potrošnja. To je bilo prisutno kod pojedinaca, koji su bili totalno van ritma. Probali smo nekim osveženjima, bezuspešno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet