SerbianEnglish

Gocić: Imamo odličan sastav ali ne igraju imena

 Gocić: Imamo odličan sastav ali ne igraju imena

FOTO: VK Novi Beograd

Aktuelni šampion Srbije i regiona te vicešampion Evrope počeo je sa pripremama za narednu sezonu u kojoj su ambicije sa novim trenerom iste.

– Počeli smo posle naporne letnje sezone u kojoj su reprezentativne akcije bile jedna do druge. Od Mediteranskih igara, preko tri seniorska izazova i isto toliko prvenstava mlađih kategorija. Vremena za odmor je jako malo i treba biti pažljiv u doziranju rada, osvežavanjju ekipe i postepenog ulaska u takmičarski ritam.

Opšti utisak je da Novi Beograd ulazi u narednu sezonu jači nego prethodne.

– Imamo odličan sastav ali ne igraju imena. Moj prvi zadatak je rad na stvaranju igre, povezivanja zaista prvoklasnih igrača. Pored novajlija tu su asovi poput Mandića, Jakšića, Vlahopulosa, braće Rašović, Drašovića a o Dušku Pijetloviću i da ne govorim. Ne treba sve ni da se nabroji da bi se stekla slika o snazi tima. Ali, ponavljam, niko se neće predati odmah zato što smo mi na drugoj strani.

Najveća želja svih u klubu je titula prvaka Evrope.

– Domaćini smo finalnog turnira i to nam ostavlja mogućnost da se kroz 14 kola u grupi uigramo za ono što nas očekuje krajem maja. Ali želim da kroz polufinalnu grupu ostvarimo plasman i prikažemo igre koje će protivnicima pokazati da smo zasluženo na završnoj smotri. A onda je sve moguće jer je više sjajnih ekipa koje mogu da se bore za tron.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet