SerbianEnglish

Još jedna sekcija podržala novo rukovodstvo JSD Partizan

 Još jedna sekcija podržala novo rukovodstvo JSD Partizan

FOTO: KK Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Izbori na nivou sportskog društva nisu prošl bez razmirica i previranja. Na jednoj strani bili su klubovi okupljeni oko aktuelnog predsednika fudbalskog kluba i doskorašnjeg prvog čoveka JSD Partizan, Milorada Vučelića, na drugoj oni koji su želeli promene, njih je predvodio predsednik košarkaškog kluba, Ostoja Mijailović.

Dve odvojene sednice, većina na strani nove grupacije čiji su izbor i imenovanje overili nadležni organi. I dok ljudi bliski starom rukovodstvu najavljuju tužbe, jedna po jedna sekcija izražava podršku novom, te je to sada učinio i biciklistički klub crno-belih. Oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Ovom prilikom želimo da informišemo javnost da biciklistički klub Partizan podržava izbor novog rukovodstva na čijem čelu je gospodin Ostoja Mijailović. Nakon razmatranja plana i programa rada oba kandidata, Biciklistički klub Partizan je dao prednost programu gospodina Ostoje Mijailovića u kojem je prepoznao novu snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman.

S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan, zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima. Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje.

Biciklistički klub Partizan

Predsednik  Dragan Milenković

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet