SerbianEnglish

Stefanović: Definitivno smo u ulozi autsajdera zbog iskustva i celokupne slike

 Stefanović: Definitivno smo u ulozi autsajdera zbog iskustva i celokupne slike

FOTO: FMP

Klub iz regiona koji prvi počinje sezonu je FMP, inače domaćin kvalifikacionog turnira za plasman u FIBA Ligu šampiona, prvi protivnik, nadamo se ne i poslednji, u četvrtfinalu je Breogan.

Kao što sam i rekao nakon samog žreba, dobili smo veoma kvalitetnog protivnika, možda i najboljeg, a koji dolazi iz zemlje koja je šampion Evrope. Mislim da se to potvrdilo kroz pripremni period gde je Rio Breogan dominirao, većinu utakmica dobijao veoma ubedljivo. Imaju dubok roster sa 14 seniorskih igrača, trenera koji dugo godina radi na vrhunskom nivou i to je još jedna potvrda o kakvom se timu radi.

Pred ovaj meč Stefanović skida pritisak sa svoje ekipe.

Mi smo takođe imali veoma dobar pripremni period, sa usponima i padovima kroz utakmice. Ukupno gledano veoma sam zadovoljan kako su momci radili i uz nekoliko sitnih povreda, dočekujemo spremni utakmicu u sredu. Definitivno smo u ulozi autsajdera zbog iskustva i celokupne slike jer naš tim ima veliki broj mladih igrača. Svakako, daćemo sve od sebe. Važno mi je da damo i više od svog trenutnog maksimuma, da budemo fokusirani i u ovom ranom delu sezone odigramo najbolju moguću utakmicu. Videćemo na kraju meča za šta je to dovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet