SerbianEnglish

Lazarević: Imamo u svakom segmentu dosta prostora za napredak

 Lazarević: Imamo u svakom segmentu dosta prostora za napredak

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Ovog leta je Crvena zvezda ta koja je bila prinuđena da dosta menja, dosta igrača je otišlo, dosta njih došlo, krilni košarkaš spada među starosedeoce.

Za sada je sve kako treba, prvenstveno što smo svi zdravi, osim tih nekih sitnica niko nije imao probleme sa ozbiljnijim povredama. Dosta je novih lica, atmosfera je dobra, imamo u svakom segmentu dosta prostora za napredak. Biće sve bolje kako sezona odmiče. Taj dobar ambijent unutar tima je osnova svega, svi hoćemo da napredujemo i želja je prisutna kod svih.

Obradovao se novom treneru koga poznaje iz vremena kada je nosio dres FMP-a.

– Već sam sarađivao sa Vladom u FMP-u i možda mi je malo lakše da se prilagodim nekim stvarima. Biće potrebno prilagođavanje na sistem koji je postavio. Vremenom će biti sve bolje. Nisam razmišljao niti sam poredio ta dva perioda, odnos prema svemu je profesionalan i sa moje tačke gledišta nema velikih promena, ali je meni drago što sarađujemo na nekom višem nivou.

Spreman je Lazarević, kao i uvek, da pomogne ekipi na svaki način.

Najbitnije mi je da sam zdrav, prošao sam pripreme, od sebe uvek imam očekivanja da pomognem ekipi, biću spreman. Da li će uloga biti veća ili manja, nije na meni da odlučujem, daću sve od sebe uvek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet