SerbianEnglish

Maljković: Molim navijače da budu uz naš mladi tim

 Maljković: Molim navijače da budu uz naš mladi tim

FOTO: KSS

Srpske košarkašice startovale su porazom od Kanade na Svetskom prvenstvu, prema rečima selektorke na momente je ekipa pokazala koliko može ali to na ovom nivou nije dovoljno.

Neprihvatljivo je to kako smo igrali u drugoj deonici. Mnogo izgubljenih lopti, što je bilo ključno na meču. Bili smo bolji u skoku, ali na kraju to ništa nije značilo. U prvoj četvrtini smo igrali kako treba. Naravno, bilo je grešaka, ali držali smo se plana. Bilo je nekoliko dobrih momenata i u drugom delu. Ova generacija je u tih prvih 10 minuta pokazala koliko može, ali, nažalost, nismo uspeli da igramo u tom ritmu svih 40 minuta.

Maljkovićeva je oduševljena podrškom navijača koje je pozvala da i dalje podržavaju naš mladi tim.

Moram da se zahvalim ovim ljudima, uopšte nisam očekivala da će biti ovako. Imali smo ono druženje sa njima, gde je sve bilo stvarno divno. Ali, nije mi ni na kraj pameti, iskreno,bilo, da će ovoliko da ih bude. Zaista im hvala na tome. Kao što sam rekla i njima. mi smo svi proveli svoja detinjstva i neke godine života u inostranstvu i znamo šta znači i koje su to emocije. Od srca im hvala. Molim ih da budu uz naš mladi tim. Nadam se da će ta podrška da znači u nekom važnom momentu za nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet