SerbianEnglish

Milan planira triling pojačanja za januar

 Milan planira triling pojačanja za januar

FOTO: AC Milan

Poznati i favoriti.

Ako se sudi po početku sezone, letnji prelazni rok Milana nije bio blistav. Ne zato što to sugerišu rezultati, nego zato što je činjenica da ono što ekipa Stefana Piolija postiže, postiže sa starim snagama. U startu je samo Šarl De Ketelar pokazao da je pojačanje za sadašnjost koliko i za budućnost, u kategoriju pojačanja za budućnost spadaju takođe Seržinjo Dest, Aster Vranks i Malik Tiao koji tek treba da budu uključeni u rotaciju na pravi način, dok Divok Origi muku muči s povredama.

Na nedavnom gostovanju Salcburgu u Ligi šampiona, italijanski šampion je remizirao ali i video napadača koga želi možda već na zimu, to je Noa Okafor. Nigerijac je odlično počeo sezonu, postigao sedam golova, od toga po jedan baš Milanu i Čelsiju, skrenuo pažnju na sebe. Ekrem Konur javlja da je momentalno posle utakmice pažnja Rosonera usmerena na 22-godišnjeg napadača, ipak, oni sigurno nisu jedini koji će se javiti Salcburgu povodom ovog pitanja.

Sportski sektor traga za još jednim rešenjem na poziciji štopera i to bi mogao da bude Jakub Kivior. Poljak igra odlično u dresu Specije ove sezone, mnogi evropski mediji preneli su da već sada postoji dogovor oko njegove selidbe u crveno-crni deo Milana, međutim, Nikolo Šira to demantuje. Potvrđuje da oni jesu jako zainteresovani ali dogovora nema, štaviše moraće da se za transfer 22-godišnjeg defanzivca bore sa konkurencijom koju čine Juventus, Roma, Vest Hem, Lester i Viljareal.

Pomenuti novinar dodaje da je na radaru i Emanuele Valeri, levi bek Kremonezea. U njegovom slučaju bi situacija lakše išla jer je u poslednjoj godini ugovora, potencijalni problem je što je toga svestan i Lacio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet