SerbianEnglish

Bufon: Nije mi potreban trofej Lige šampiona da bih znao koliko vredim

 Bufon: Nije mi potreban trofej Lige šampiona da bih znao koliko vredim

FOTO: Printscreen

U januaru naredne godine legendarni golman Đanlujiđi Bufon proslaviće 45. rođendan, a i dalje igra na profesionalnom nivou, čuva gol Parme i još uvek ne razmišlja da odustane.

“Nastavljam da igram iz više razloga. Jer se i dalje se osećam snažno i konkurentno, jer se osećam kao da učestvujem u zlatnoj eri sporta. Ja sam u doba gde bih mogao da odlučim da se povučem kad god želim, pa sam pod kontrolom situacije, ali moji izbori su uvek bili sa razlogom. Vratio sam se u Parmu jer sam srećan čovek koji vidi koliko su navijači ponosni što opet branim Parmine boje

Bufon iza sebe ima mnogo odigranih utakmica, pa tako i mnogo osvojenih trofeja, kao što je Svetsko prvenstvo 2006. godine i deset “Skudeta” međutim nikada nije stigao do trofeja Lige šampiona, ali za tim ne žali.

“Osvojio sam toliko toga u životu. Srećan sam što sam se borio da bih pobeđivao, ali nikad ne bih uspeo bez podrške navijača. Nije mi potreban trofej Lige šampiona da bih znao koliko vredim”, izjavio je Bufon za italijanske medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet