SerbianEnglish

Dalić: Liga nacija me do sada frustrirala

 Dalić: Liga nacija me do sada frustrirala

FOTO: FSH

Hrvatska je savladala Dansku 2:1 u okviru petog kola Lige nacija, a selektor Zlatko Dalić bio je vidno zadovoljan nakon utakmice.

“Čestitam momcima na pobjedi, pogotovo na drugom poluvremenu, protiv Danske koja je trkački dobra i kvalitetna. Presložili smo se, u drugom delu bilo je bolje, no cela je utakmica bila za pohvalu zbog trke, agresije, borbe, mirnoće u igri, pasa… Zaslužena pobeda. Hvala celom stadionu koji je bio uz nas”

Hrvatska je voom pobedom preskočila Dansku, pa sada oni zauzimaju prvo mesto u grupi i pobeda protiv Austrije biće im dovoljna za plasman na finalni turnir.

“Sada smo najmanje drugi, što je dobro za žreb kvalifikacija za EURO. Ostvarili smo taj cilj. Liga nacija me do sada frustrirala, uvek smo se borili za ostanak, a sada imamo priliku nešto napraviti. Zašto sad ne učiniti sve da se plasiramo na Fajnal For. Bilo bi to sjajno pre Svetskog prvenstva. Momci veruju, imamo sjajan ambijent u reprezentaciji.”

Na kraju je govorio o potencijalnom spisku za Svetsko prvenstvo.

“Imamo širok kadar i sjajnu situaciju. Nemam puno nedoumica, ali nije to to. Imamo još mesec i po dana. Nadam se samo da neće biti povreda. Ni jednog igrača neću zakinuti. Ići ćemo s najjačim kadrom u Katar. Sve je na momcima.”, rekao je Dalić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet