SerbianEnglish

Francuz menja Francuza u Torinu?

 Francuz menja Francuza u Torinu?

FOTO: Printscreen

Priprema se terena za naredna dva prelazna roka.

Igre Juventusa su ispod očekivanja u ranoj fazi sezone zbog čega je Masimilijano Alegri na udaru javnosti i navijača. Uprava kluba, pak, daje podršku svom treneru iako štampa na Apeninskom poluostrvu uveliko razmatra potencijalne kandidate. Torinski crno-beli su takođe klub o kome se trenutno najviše priča kada je naredni prelazni rok u pitanju, pa čak i leto. Italijanski mediji uveliko najavljuju da će primarna meta na zimu biti Alehandro Grimaldo koji je u poslednjoj godini ugovora sa Benfikom i ne želi da ga produži, kao i Evan Endika, u identičnoj situaciji sa Ajntrahtom. Uglavnom se piše da je ekipi potrebna sveža krv i da će se raditi na dolasku mlađih igrača, međutim, postoji i jedan izuzetak.

List blizak klubu, Tutosport, najavljuje da će Adrien Rabio napustiti severozapad Italije najkasnije na leto, kada mu istekne ugovor. Rado bi ga Stara dama prodala i na zimu, tako bi se izvukao bar određeni novac, ali pita se nešto i sam igrač, za koga se pretpostavlja da bi radije sačekao leto kada će kao slobodan agent moći da izbori bolje uslove za sebe.

Juventus na vreme razmišlja potencijalnim zamenama. Ideja koja se rodila je N’Golo Kante, javlja Ekrem Konur. Iskusni Francuz nije se dogovorio sa Čelsijem oko produžetka ugovora, sudeći po trenutnoj situaciji deluje i da neće. Pregovori se nastavljaju ali je faktor i to što ima klubova zainteresovanih za 31-godišnjeg vezistu. Prvi se javio Pariz Sen Žermen, sada i italijanski velikan, videćemo u kom će pravcu to voditi i uticati na pregovore Kantea i Plavaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet