SerbianEnglish

Goran Pandev odlučio da završi igračku karijeru

 Goran Pandev odlučio da završi igračku karijeru

FOTO: Getty Images

Legendarni makedonski fudbaler Goran Pandev odlučio je da završi igračku karijeru, 39-godišnji napadač je odlučio nakon dve decenije da kaže zbogom fudbalu i posveti vreme svojoj porodici, prenosi “Gazeta delo Sport”.

“Posle punih 20 godina, vreme je da završim. Moj najstariji sin ima skoro 13 godina, ranije sam ga viđao samo u pauzama između sezona. Sada želim više pažnje da posvetim svojoj porodici, ali to ne znači da ću se udaljiti od fudbala, jer ne znam da radim ništa drugo”

Poslednji angažman Pandev je imao u drugom delu prošle sezone kada je nastupao za Parmu, a tokom leta nije uspeo da pronađe novi klub, tokom karijere nastupao je za  Inter, Spaciju, Ankonu, Lacio, Napoli, Galatasaraj, Ðenovu i Parmu, dok je za reprezntaciju Makedonije upisao 122 nastupa i postigao 38 golova.

“Celo leto nisam razmišljao o fudbalu i bilo je opuštajuće. Jedite više i manje trenirajte. Uz to imam još koji kilogram viška, a sa 39 godina sve je teže. Volim da radim sa mladima i pomažem im, razgovaram sa njima i gledam njihove utakmice. Zato sebe u budućnosti više vidim kao direktora ili sportskog agenta”, rekao je Pandev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet