SerbianEnglish

Joksimović: Kad se podvuče crta, dobiješ onoliko koliko vrediš

 Joksimović: Kad se podvuče crta, dobiješ onoliko koliko vrediš

FOTO: Printscreen

Kragujevački Radnički nije na poziciji na kojoj se nadao, bodovni saldo nije ispratio kvalitet igara, slaže se sa tim i šef struke iako konstatuje u razgovoru za MozzartSport da su jasni razlozi za takav ishod.

Skupo su nas koštali problemi sa realizacijom, kao i neki nesrećno primljeni golovi na pojedinim utakmicama. Imali smo tu jednu ozbiljniju rezultatsku krizu, kojoj je u značajnoj meri doprineo i ne baš idealan raspored. Čak smo i tokom tog lošeg rezultatskog perioda imali neke jako kvalitetne partije, poput one protiv Napretka u Kruševcu, gde smo po mom mišljenju odigrali dosta dobro, ali nas je taj nesrećno primljeni gol posle prekida koštao gubitka bodova. Jednostavno, fudbal je takva igra u kojoj najmanji detalji odlučuju i gde je rezultat krajnje merilo svega.

Trudi se Joksimović da gleda napred i da mu se ekipa poboljša posle ove pauze.

Ne želim uopšte da razmišljam o tome da li smo i koliko mogli više. Kad se podvuče crta, dobiješ onoliko koliko vrediš. Mi smo trenutno tu gde jesmo na tabeli i nastojaćemo da u nastavku prvenstva napravimo određeni pomak, pre svega u rezultatskom pogledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet