SerbianEnglish

Vlahović: Uvek sa ogromnim zadovoljstvom dolazim da reprezentujem svoju zemlju

 Vlahović: Uvek sa ogromnim zadovoljstvom dolazim da reprezentujem svoju zemlju

FOTO: FSS

Srpski napadač je u žiži javnosti na Apeninskom poluostrvu, posle lošeg starta sezone Juventusa neki ga kritikuju, neki podržavaju, povratak u Srbiju mu je došao u pravom trenutku.

– Jedva sam čekao da ponovo budem u Staroj Pazovi. Imao sam neke fizičke probleme, Mister mi je uvek izlazio u susret i moram da mu se zahvalim što mi je pomogao da na najbolji mogući način saniram povredu. Dolazio sam i tokom procesa oporavka da bodrim drugove i to je minimum onoga što sam u datom trenutku mogao da učinim za svoju reprezentaciju. Sada sam spreman i veoma srećan što ću ponovo biti među kandidatima za najbolji tim. Sa nestrpljenjem očekujem duele protiv Švedske i Norveške.

Raduje se Vlahović što će sutra istrčati pred najmlađe ljubitelje fudbala.

– Mnogo mi je drago što ćemo u subotu imati podršku najmlađih ljubitelja fudbala. Deca imaju oni najiskreniju emociju i daćemo sve od sebe da ih obradujemo još jednom pobedom. Uvek sa ogromnim zadovoljstvom dolazim da reprezentujem svoju zemlju i ne obazirem se previše na činjenicu ko se nalazi na suprotnoj strani terena. Važno je samo da Srbija pobedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet