SerbianEnglish

Zdjelar: Partizan ove godine može mnogo

 Zdjelar: Partizan ove godine može mnogo

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Saša Zdjelar je ovog leta napustio Partizan i pojačao CSKA iz Moskve, sada je doskorašnji kapiten crno-belih iskrostio priliku da se vidi sa prijateljima iz košarkaškog kluba, pošto izabranici Željka Obradovića nastupaju na VTB Superkupu. Crno-beli su juče upisali ubedljivu pobedu protiv Lokomotive Kuban 92:70 a tokom meča Zdjelar je govorio za klupsku televiziju.

“Nisam nešto stručan da mnogo komentarišem. Turnir je tek počeo, nadam se da će ekipa da raste iz meča u meč”.

Nakon toga vezista se prebacio na fudbal i govorio o svom novom klubu.

“Ja sam super. Navikao sam se, već dva meseca sam tu, adaptirao sam se, ekipa me je super prihvatila. Grad, ljudi… sve je super. Imamo stvarno odličnu podršku, ljudi su me fenomenalno dočekali, pevali Partizanove pesme. Stvarno sam bio oduševljen, ali u ovom momentu nemamo navijače na stadionu, jer postoji neko pravilo da moraš pasošem da se prijaviš na stadionu, oni su protiv toga, ali nam puno nedostaju i nadam se da će se brzo vratiti na stadion”

Na kraju je dodao kako prati utakmice crno-belih i veruje da ekipa može mnogo da napravi.

“Pratim svaku utakmicu, naravno. Žao mi je što je ekipa ispustila neke utakmice da pobedi, pogotovo derbi. Svi su favorizovali protivnika, ali mislim da smo pokazali da to baš i nije tako i da se ekipa jako podigla u poslednje vreme. Partizan ove godine može mnogo, samo da se još malo sklope kockice i da ekipa počne da igra onako kako ume. Mislim da će se još osloboditi i da ćemo na kraju sezone slaviti svi zajedno”, rekao je Zdjelar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet