SerbianEnglish

Hrvat i Danac na Artetinom radaru

 Hrvat i Danac na Artetinom radaru

FOTO: Printscreen

Razmatraju se opcije za zimu.

Dobar letnji prelazni rok je odradio Arsenal, što za sada potvrđuju i igre u ranoj fazi sezone. Pogodilo se sa onima od kojih se očekivalo da budu nosioci, Markinjos pokazuje da je zalog za budućnost, sve ide u dobrom smeru ali ima poslova koji će morati da se odrade na zimu. Tobdžije su među timovima koji će se boriti za transfer Mihajla Mudrika iz Šahtjora, takođe, tema je centralni vezista. Dva fudbalera koji su bili tema tokom leta ulaze u poslednje godine ugovora Daglas Luiz sa Aston Vilom, takođe i Juri Tilemans sa Lesterom. Videćemo da li će ponovo biti mete, istovremeno Tobžije prate i igrače ofanzivnijih karakteristika i trenutno su Mikelu Arteti i Eduu dvojica zapala za oko, piše Ekrem Konur.

Prvi je Jesper Lindstrom, još jedan od igrača u naletu. 22-godišnji Danac skrenuo je pažnju na sebe igrama u dresu Ajntrahta, procenjeno je da je neko u koga vredi uložiti za budućnost i prema rečima novinara koji neretko prvi najavi neka ozbiljnija događanja u ranoj fazi, prva je meta na ovoj poziciji.

Prva, ali ne i jedina. Tu je i dve godine stariji Lovro Majer zbog koga su skauti već dva puta putovali na utakmice Rena. Hrvatski fudbaler ima dobru sezonu iza sebe, korektno je počeo i ovu, a treba reći i da je već neko vreme za njega zainteresovan i madridski Atletiko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet