SerbianEnglish

Marković: Sasvim je normalno da sada ekipa ne izgleda kako treba

 Marković: Sasvim je normalno da sada ekipa ne izgleda kako treba

FOTO: Baskonia

Crvena zvezda je juče predstavila tim za narednu sezonu, kao i nove dresove, a svoju prvu utakmicu odigraće već u subotu kada će na svom terenu dočekati povratnika u ABA ligi ekipu MZT Skoplje. Crveno-beli su prošle godine osvojili Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i Superligu Srbije, a kako je najavio Stefan Marković očekivanja su ista i za predstojeću sezonu.

“Očekivanja su ista kao i svake godine. Bez takvih ciljeva nema ništa. Od toga nikada ne bežimo. U kakvoj god situaciji da se nalazimo, težimo ka tome. Ima novih igrača, novi je stručni štab, ali ostaje borba i da se teži ka tim ciljevima. Imamo dosta prepreka, izazova, na nama je da radimo i da napredujemo. Sasvim je normalno da sada ekipa ne izgleda kako treba. Šta bi radili sa igrom od decembra da smo sada u formi? Mislim da je sve ovo normalno, predstoji nam težak rad”

Ove sezone će Srbija imati dva predstavnika u Evroligi pa nema sumnje da će ovo biti veoma zanimljiva sezona.

“Svakako da je dobro za srpsku košarku da imamo dve ekipe u Evroligi. Imaćemo dve utakmice više da se odmerimo sa Partizanom. Nadam se da će publika da uživa u našim duelima”, izjavio je Marković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet