SerbianEnglish

Čerčesov: Zasluženo smo izgubili

 Čerčesov: Zasluženo smo izgubili

FOTO: PRINTSCREEN

Ferencvaroš je nakon dve vezane pobede u Ligi Evrope poražen od Crvene zvezde 4:1 ali imaće priliku da se poprave u revanšu koji je na programu narednog četvrtka. Nakon utakmice oglasio se Stanislav Čerčesov koji je izjavio da je njegova ekipa zasluženo izgubila.

“Sve je ovo fudbal. Zasluženo smo izgubili. Do prvog gola smo bili u dobroj situaciji, tu nas je malo poremetio, ali moraćemo na tome da poradimo. Ako gledamo današnju utakmicu, svaka tačka bi trebalo da se popravi.”

Iskusni stručnjak je pretpostavio kako će igrati Zvezda, ali i pored toga nije imao rešenje.

“Ništa me nije iznenadilo. Stali smo potpuno posle 1:0. Dešava se da ekipa primi gol Igrali su onako kako sam pretpostavio. Mnogo su bolji ofanzivno, nego u defanzivi. Nismo smeli da im dopustimo višak prostora, što su oni iskoristili”.

Juče je oko 2.000 navijača iz Mađarske doputovalo u Srbiju, a u narednoj utakmici pred svojom publikom očekuje ih pun stadion kako su i navikli.

“Navijači su večeras bili na mnogo višem nivou nego mi danas. Prvo čekamo Debrecin gde takođe očekujemo 20.000 navijača. To će biti prilika za sve nas da se uvežbamo za revanš”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet