SerbianEnglish

Opuštanje nije opcija, pregažen i Tajland!

 Opuštanje nije opcija, pregažen i Tajland!

FOTO: FIVB

Santarelijeve izabranice žele sa maksimalnim učinkom u četvrtfinale – 3:0 (25:23, 25:17,

Najavio je selektor da će ekipa učiniti sve da i ovu fazu završi na prvom mestu, sa maksmalnim učinkom. Ni činjenica da je malo promešao karte u pretposlednjem meču ove faze nije usporila Plave dame. Doduše, videli smo turbulencije u prvom setu, s tim da smo na to navikli tokom turnira. Bolje su počele Tajlanđanke, naše uzvratile, usponi i padovi sve do završnice uvodnog perioda kada, takođe po navici, naše pojačaju ritam i slome protivnika.

Prvi i polovina drugog seta su bili period u kome je Tajland parirao. Pri rezultatu 12:12, naša selekcija vezuje šest poena, nakon toga više nije bilo šanse da se rivalke vrate u igru, rezultatska distanca je održavana do kraja.

Još su donekle Tajlanđanke parirale u ranoj fazi trećeg, međutim, tu je već bilo jasno da su to potezi davljenika. Treći set je još bio i najubedljiviji, eto tek koliko da se pošalje poruka svim narednim rivalima.

Danas su našu ekipu predvodile Ana Bjelica sa 15 i Bojana Milenković sa jednim osvojenim poenom manje. Među Tajlanđankama nije bilo igračice sa dvocifrenim brojem poena, najviše ih je osvojila Pimpičaja Kokram, osam. Poslednji meč pred eliminacionu fazu naša reprezentacija igra sutra od 17.30. protiv Turske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet