SerbianEnglish

Stanković: U Srbiji smo odrastali gledajući Sampdoriju

 Stanković: U Srbiji smo odrastali gledajući Sampdoriju

FOTO: twitter/sampdoria

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković, potpisao je ugovor do kraja sezone sa Sampdorijom, a njegov glavni cilj će biti da izbori opstanak u Seriji A, nema sumnje da će imati težak zadatak jer su Đenovljani poslednji sa samo dva boda u prvih osam kola.

“Nisam došao zbog Serije A, bodova i plasmana, već sam došao zbog Sampdorije. U Srbiji smo odrastali gledajući Sampdoriju, prvo sa Boškovim, pa sa Mihajlovićem, Jugovićem, prateći put u Ligi šampiona. Jedino je sigurno da će i ovog puta biti patnje, ali oni koji ne mogu da pate ne znaju ni da se raduju i pobeđuju. Video sam tim, materijal postoji, ali moramo da promenimo mentalitet. Postoji način i način da se izgubi utakmica”

Veliki trag je ostavio Stanković kao igrač u Italiji, a sada je vreme da se pokaže kao trener u Seriji A.

“Siguran sam u sebe, ne obećavam, ali želim da radim i prensem entuzijazam, snagu i radost koju nosim u sebi. Ponekad je tim ogledalo karaktera trenera. Uz svačiju pomoć možemo da vrazimo ekipu u mirne vode. Svaka utakmica mora biti finale. Moramo svi zajedno da preuzmemo odgovornost. Onda će rezultati doći. Meč za mečom, pa ćemo videti gde ćemo stići”, rekao je Stanković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet