SerbianEnglish

Plavci bi da uzmu kapitena bivšem treneru?

 Plavci bi da uzmu kapitena bivšem treneru?

FOTO: Chelsea

Očekuje se dosta dešavanja u ovom delu Londona tokom zimskog prelaznog roka.

S razlogom se očekuje da Čelsi bude jedan od najaktivnijih klubova tokom zimskog prelaznog roka a i kasnije. Novi menadžment žarko želi ekipu kadru da konkuriše za trofeje u svim takmičenjima a uveliko se nagoveštava da je Stamford bridž izuzetno privlačna destinacija za igrače, te da će tek biti u narednom periodu. I dok se privodi kraju transfer Kristofera Nkunkua iz Lajpciga i ponovo pokušava da se postigne neki dogovor oko Joška Gvardiola, u javnost su izašla još neka imena.

Možda i najzanimljivije u ovom trenutku zvuči Lorenco Pelegrini. Kapiten Rome se navodno visoko kotira na listi želja Plavaca, piše Ekrem Konur. Neće ovo biti nimalo lak zadatak, Žoze Murinjo i uprava neće tek tako pristati na prodaju svog ofanzivca, videćemo koliko bivši klub portugalskog trenera može da bude ubedljiv.

Jedan od prioriteta biće dolazak novog veziste. Denis Zakarija je trenutno van planova Grejema Potera, dok se klub suočava sa potencijalnim odlascima Žoržinja i N’Gola Kantea na kraju sezone, zbog toga će biti potrebno dovesti bar jednog centralnog vezistu tokom januara. Pred kraj leta Čelsi je pokušao da otkupi Edsona Alvareza, uprkos njegovoj velikoj želji, Ajaks je odbio da ga proda pred zatvaranje transfer pijace, navodno, na zimu mu neće praviti problem ali su sada na njega oko bacili sada Mančester Junajted i Njukasl kao konkurenti. I dalje se priča o Džadu Belingemu s tim da je konkurencija u slučaju mladog fudbalera Borusije iz Dortmunda blago rečeno žestoka, slično je i u slučaju Deklana Rajsa, te Konrada Lajmera, za svu trojicu je zainteresova i Liverpul, s tim da se kao favoriti za eventualni transfer Belingema kao favorit ističe Real Madrid a za kupovinu Lajmera koji uveliko gazi poslednju godinu ugovora Bajern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet